CONTACT

RESERVEREN? ERVAAR DE LIMBURGSE GASTVRIJHEID

GRAND CAFÉ PIMPERNEL

ZWEMBADWEG 1, 6061 EZ POSTERHOLT

Ons Grand Café is gelegen op het Landal Landgoed Aerwinkel in Posterholt.

Bij aankomst op het landgoed vindt u ons gezellige Grand Café na 500 meter aan de rechterkant. Grand Café Pimpernel bevindt zich in hetzelfde gebouw als de receptie van Landal Landgoed Aerwinkel. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u vooraf te reserveren. Dit kan via: e-mail, telefonisch, Facebook of bij één van onze medewerkers.
Gezelschappen vanaf 8 personen graag telefonisch reserveren. Wilt u meer informatie over Grand Café Pimpernel, onze arrangementen of heeft u overige vragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

LET OP: In verband met het coronavirus zullen wij, voor de veiligheid van onze gasten en onszelf, ons strikt houden aan de geldende voorschriften. Het is daarom (tijdelijk) niet mogelijk om online te reserveren. Maak daarom a.u.b. gebruik van onderstaande contactgegevens.

TELEFOON

0475 – 404329

E-MAIL

HORECA.AERWINKEL@LANDAL.COM

OPENINGSTIJDEN

OPENINGSTIJDEN

Geopend op:
donderdag t/m dinsdag
(Gesloten op woensdag)

GRAND CAFÉ & Terras:

12:00 uur – 21:00 uur

KEUKEN:

12:00 uur – 20:00 uur

ROUTE

CONTACT

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op

Bedankt voor uw bericht, het is verzonden en wij nemen spoedig contact met u op.
Er heeft zich een probleem voorgedaan bij het verzenden van uw bericht. Probeer het later nog een keer of neem a.u.b. telefonisch contact op.