IETS TE VIEREN

OOK VOOR UW FEESTJES,  BORRELS & PARTIJEN

GRAND CAFÉ PIMPERNEL

FEESTEN & PARTIJEN

Ook voor gezelschappen tot maximaal 50 personen zijn er tal van mogelijkheden. Denk hierbij aan vergaderingen (beamer en scherm aanwezig), feestjes, diners, babyborrels en nog veel meer.

Eten & Drinken
Grand Café Pimpernel biedt tal van mogelijkheden. Onze arrangementen zijn zeer divers, van bitterballen tot een compleet 3-gangen menu en van een stukje vlaai tot een bowlingarrangement. Samen met u stellen wij uw arrangement samen, geheel afhankelijk van uw wensen. Vervolgens zorgen wij er voor dat u en uw gasten zich helemaal thuis voelen en u kunt genieten van uw verblijf bij ons.

(Bijna) alles is mogelijk, neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Gourmetten
Vanaf december 2022 kunt u bij ons ook terecht voor een heerlijk verzorgd en ontspannen gourmet in ons hoofdgebouw. Tegenover de receptie (i.v.m. geuroverlast is dit niet mogelijk in het restaurant) zullen wij een tafel creëren waar u gezellig en knus met uw gezelschap tussen de 8 en 12 personen kan zitten. Het gourmet bestaat uit diverse vleessoorten, groente, salades, stokbroden en meer lekkers. De kosten zijn €29,50 per volwassenen en €19,95 per kinderen excl. drank en eventuele voor- en nagerechten.

Het gourmetten dient minimaal 1 week van te voren gereserveerd te worden. Tip: combineer het met een bowlingtoernooi.

Heeft u interesse, neem dan vrijblijvend contact ons op voor meer informatie.

Gourmetten

Kom heerlijk uitgebreid en ontspannen gourmetten in ons hoofdgebouw. Mogelijk voor groepen van 8-12 personen. Ideaal te combineren met een bowlingtoernooi.

Neem contact op voor meer informatie.

KINDERFEESTJES

HIEPERDEPIEP… HOERA!

Ben jij binnenkort jarig? En wil jij een beregezellig feest?
Kom dan gezellig naar Grand Café Pimpernel. Wij hebben namelijk diverse leuke activiteiten voor iedereen! Niemand hoeft zich te vervelen!


De middag begint met chips en drinken. Daarna gaan we de hele middag knutselen, bowlen (2 uur), skelteren en spelen.

Als afsluiting van al deze gezelligheid, gaan we lekker frietjes met snack eten.

Het kinderfeestje kost €16,50 per kind. De ouders kunnen natuurlijk mee-eten en drinken, neem hiervoor een kijkje op onze menukaarten. Het feestje is mogelijk op vrijdag, zaterdag en zondag (de woensdagen zijn in overleg mogelijk) en kunnen doorgaan vanaf 6 kinderen.

Eventueel is het feestje uit te breiden met een cadeautje voor alle kinderen €3,50 per kind en een luxe slagroomtaart van Bakkerij Clout vooraf. Wij informeren u graag over de actuele prijzen van de taarten.

Wilt u meer informatie of wilt u reserveren? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop.